Klanten

Lees hieronder wie onze klanten zijn en hoe ze over ons denken!

“We zochten een bedrijf met dezelfde normen en waarden als Coolblue en kwamen uit bij Luna. Hun Rotterdamse mentaliteit – niet lullen, maar poetsen – en focus op de klantrelatie sluiten goed aan bij Coolblue. Luna komt bij een vraag snel in actie, zodat wij er niet naar om hoeven te kijken.”

– Jan Maarten Lems, Project Buyer IT bij Coolblue

“Bij Luna denken ze proactief mee en weten ze waarover ze het hebben. Ik merk ook dat Luna geschikt is voor bedrijven die behoefte hebben aan meer service. Ze kunnen meedenken om specifiek voor een applicatie een maatwerkoplossing te bieden. Wij krijgen bij een grote partij niet wat we willen en bij Luna wel.”

– Bart Jansen, directeur bij U-Lab

“Je legt je probleem neer en Luna komt met een voorstel om het probleem goed en snel op te lossen zonder de kosten uit het oog te verliezen. De korte lijnen bij Luna zijn ideaal want je krijgt snel een respons. Ook als het niet helemaal duidelijk is of er iets veroorzaakt is door ons of door Luna, de afdeling support zoekt het altijd uit en lost het snel op!”

– Jan Mooten, System Administrator bij Mavim

“Ik moet zeggen dat ik met een positieve verbazing naar de kwaliteit en de prijzen heb gekeken van jullie offerte. Ik had niet verwacht dat jullie aanbod op het gebied van Managed Hosting met professionele SLA’s in zo’n mooie prijscategorie zou zitten. Meerdere offertes van hosting organisaties zijn veel hoger geprijsd.”

– Wilco Alsemgeest, Windows Systeembeheer Hosting bij ORTEC BV

“Toen we in 2001 op zoek gingen naar een andere hostingpartner zochten we contact met Luna. Luna volgde al vroeg nieuwe ontwikkelingen en kon die ons ook snel aanbieden. Een voorbeeld van de kwaliteit en knowhow van Luna is dat ze binnen twee weken voor ons een volledig werkend internet-VPN over onze toenmalige vestigingen hebben uitgerold. Luna speelt snel en adequaat in op onze vragen.” 

– Edwin Ridder, verantwoordelijk voor IT en kwaliteitsmanagement bij Lek/Habo Groep BV