Fallback

Fallback

Snel weer verder werken na een servercrash of andere calamiteit? Met onze fallback oplossingen kan het. Daarbij is er de keuze uit twee fallback mogelijkheden: Passive Fallback en Active Fallback.

Passive Fallback

Passive Fallback is dé manier om ervoor te zorgen dat je in iedere situatie, ook in het geval van bijvoorbeeld brand of een volledige server crash, snel weer aan het werk kunnen. 

Met Passive Fallback bieden we de mogelijkheid om de hele omgeving te recoveren op het Luna platform. Hierdoor is de omgeving gegarandeerd binnen 24 uur toegankelijk. Passive Fallback is gebaseerd op een recovery traject: de omgeving is standaard niet actief op het Luna platform, maar pas op het moment dat er een incident is wordt de omgeving gerecovered. 

Meer over Passive Fallback

Active Fallback

Voor sommige organisaties is een RTO van 24 uur niet voldoende. Voor die organisaties is er Active Fallback: binnen 1 uur is de omgeving weer beschikbaar.

Bij Active Fallback wordt er standaard een backup van de hele omgeving gemaakt en weggeschreven naar ons Luna IaaS platform. Hierdoor kunnen vrijwel alle omgevingen binnen 1 uur weer in gebruik worden genomen.

Meer over Active Fallback

Fallback oplossingen van Luna:

  • Keuze uit Passive of Active Fallback
  • RTO tot max 1 uur
  • Persoonlijke begeleiding bij calamiteiten

Wij bekijken graag samen met u welke voordelen u direct en op lange termijn kunt realiseren met onze Disaster Recovery services.