Luna ICT Scan

De eerste stap naar een totaaloplossing!

Luna is sinds 1994 actief met internet. Inmiddels zijn we expert op het gebied van managed hosting en zijn we de one-stop-shop ICT dienstverlener die het vaak lastige en kostbare beheer van ICT infrastructuur van uw organisatie overneemt. We hebben daarbij een persoonlijke aanpak. Onze huidige klanten ervaren Luna als de eigen ICT afdeling. Onze experts hebben een passie voor techniek en beheren uw ICT omgeving. We bouwen niet alleen robuuste ICT oplossingen, maar ook duurzame partnerships.

Luna ICT scan

De weg naar een totaaldienstverlening begint bij het leren kennen van uw organisatie en de ICT uitdagingen die u nu heeft. Samen met u voeren wij de Luna ICT scan uit waarin wij een aantal bekende en veel voorkomende ICT uitdagingen met u bekijken. Met deze pijnpunten weten we meteen welke voordelen u kunt realiseren op korte én lange termijn. Met de uitdagingen en een heldere ICT strategie bouwen wij uw ICT omgeving of richten deze opnieuw in op onze infrastructuur. Hoe die omgeving er uit ziet, verschilt per organisatie of proces. Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Bij Luna vinden we dat de ICT omgeving moet passen bij uw organisatie en niet dat uw organisatie zich moet aanpassen aan de ICT omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden met de diensten van Luna of wilt u een vrijblijvende ICT scan om uw huidige ICT omgeving in kaart te brengen? Maak een afspraak met één van onze experts en we komen graag langs om uw huidige infrastructuur te evalueren op beveiliging, beheer en budget.

Neem contact op

Daan Duinhoven
d.duinhoven@luna.nl
010 750 2000
linkedin_luna_k