Hosted desktop / VDI

Elk bedrijf is anders en stelt andere eisen aan de werkplek. Deze moet bij voorkeur overal toegankelijk zijn. Dat vereist een specifieke ICT-infrastructuur en brengt nieuwe uitdagingen voor business continuity en security met zich mee. U wilt een veilige omgeving en uw medewerkers een toegankelijke omgeving met de beschikking over applicaties en bestanden. Luna biedt de infrastructuur voor gevirtualiseerde werkplekken voor uiteenlopende toepassingen, bedrijven en instellingen.

Luna ondersteunt kleine bedrijven met een centraal gehoste werkplek via Remote Desktop zodat uw bestanden en applicaties altijd veilig opgeslagen zijn. U heeft alleen een laptop of thin client nodig met toegang tot internet.

Voor grotere bedrijven (vanaf 50 medewerkers) heeft Luna werkplekken op haar VDI-platform. Met VDI is het mogelijk zware applicaties centraal aan te bieden. Iedere werkplek heeft haar eigen virtuele resources en om die reden geen “last” van een collega. Virtuele werkplekken zijn een ideaal alternatief voor grotere bedrijven en instellingen of organisaties met meerdere locaties. Werkplekbeheer wordt sterk vereenvoudigd, omdat IT services desks of ICT-afdelingen de ICT-infrastructuur en de bijkomende risico’s uitbesteden aan Luna en zich alleen hoeven te richten op applicatieondersteuning.

Werkplekken van Luna

  • Snelle implementatie door ruime ervaring
  • Keuze uit RDS en VDI op basis van eisen
  • Naar wens besturingssysteem en applicaties
  • Dataopslag in Nederland
  • Dagelijkse offsite back-ups
  • ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd
  • Passende netwerk en internetoplossingen

AVS Spice en Mavim maken gebruik van Luna werkplekken op het VDI-platform en daarmee beschikken zij over de zekerheid van een beschikbare werkplek op de beheerde infrastructuur van Luna. Wij bekijken graag samen met u hoe wij u meer zekerheid bieden met altijd beschikbare werkplekken en bestanden. Maak een afspraak met één van onze experts via 010 – 750 2000 of vul het contactformulier in.