Over Luna

Over Luna

Luna is één van de langst bestaande Internet Service Providers in de Nederlandse internetmarkt en is begonnen in 1994 als leverancier van internetverbindingen aan particulieren en het MKB. Inmiddels bestaat Luna al meer dan 20 jaar en zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van Managed Hosting (VMware) en aanbieder van ICT-totaaloplossingen voor de (groot)zakelijke markt. De gehele IT-infrastructuur is in eigen beheer, zodat Luna zo min mogelijk afhankelijk is van derden. Luna bewijst haar toegevoegde waarde door kennis te vertalen naar creatieve en betaalbare oplossingen.

Luna onderstreept het belang van business continuity door de compliancy voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiligingsmanagement (ISO27001) en informatiebeveiligingsmanagement voor zorgorganisaties (NEN7510). Deze compliancy vormt voor u een extra garantie dat Luna toegewijd is aan kwaliteit, klanttevredenheid en informatiebeveiliging.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. U heeft een vast contactpersoon die mobiel bereikbaar is voor u. Wel zo fijn mocht er iets aan de hand zijn. Uiteraard zijn wij ook eerlijk en transparant; u betaalt een vast bedrag per maand met een duidelijk SLA. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

DHPA

Luna is lid van de stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA). De DHPA behartigt de belangen van Managed Hosting Providers om er voor te zorgen dat de markt wordt beschermd tegen onbetrouwbare of onveilige praktijken.

De manier waarop Luna haar maatschappelijke verantwoordelijkheid geïmplementeerd heeft, overtreft de eisen die de DHPA heeft opgesteld in hun Code of Conduct. Het onderkennen en ondertekenen van deze Code of Conduct (CoC) is voor ons een extra bevestiging en vooral extra zekerheid voor organisaties die een betrouwbare hostingpartner zoeken. Voor Luna is de CoC een objectieve externe normering die u helpt bij het selecteren van een betrouwbare Managed Hosting Provider.

Ons kantoor

Wij bedienen onze klanten vanuit een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam. Het Eendrachtsplein is een bekend plein in het centrum van Rotterdam. Het plein is verbonden met de Westblaak, de Eendrachtsweg, de Westersingel, de Rochussenstraat, de Mauritsweg en de Oude Binnenweg. De locatie is typisch Rotterdams, net als Luna. We zitten met ons hoofd in de cloud, maar staan stevig met onze beide benen op de grond.