Omwonenden betaalbaar internet

Luna is al zo oud als het commerciële internet in Nederland. Veel partijen zijn gekomen en gegaan, maar Luna heeft nog steeds klanten van het eerste uur (inbellen, weet u nog). Door innovatie en technologische ontwikkelingen is het internet groot geworden en van simpel kanaal veranderd naar een platform met een veelheid aan toepassingen.

Waar Luna in 1994 de noodzaak zag om ook particulieren aan te sluiten op het internet zien wij nog steeds de noodzaak om mensen computervaardig te maken en toegang te geven tot informatie. Een computer of werkplek met internettoegang biedt mogelijkheden voor de digitale vaardigheden en de algemene ontwikkeling in het bijzonder. Bij Luna vinden we het belangrijk dat iemand in een vroeg stadium op een juiste wijze kennismaakt met de digitale mogelijkheden.

Dit belang vertalen we in onze betrokkenheid richting omwonenden van ons kantoor. Luna.nl verbindt de bewoners van de Puntegaalstraat en Kees van Dongenhof met het internet. De bewoners kunnen gebruik maken van supersnel glasvezelinternet tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij hebben de verbinding liggen, we hebben de expertise, dus daar mogen omwonenden van profiteren.