Intermediairs

Luna biedt resellers, IT service desks en consultants Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als basis voor een hoogwaardige dienstverlening.

Resellers

Luna biedt resellers operational excellence doordat deze:

  • een robuust fundament hebben waarop zij oplossingen bouwen, beheren en ondersteunen;
  • volledige focus hebben op applicaties, diensten en de ondersteuning van eindgebruikers;
  • zeer specifieke oplossingen mogelijk maakt, zoals white label VDI-omgeving;
  • technische en commerciële samenwerking in een partnership biedt.

IT Service Desks

IT service desks zijn verantwoordelijk voor de uitvoer van het ICT-beleid. De eisen en wensen verschillen per afdeling en proces. Dat vereist flexibiliteit van u. Zeker als u ondersteuning biedt op meerdere locaties. U moet dan uw aandacht verdelen tussen infrastructuur, werkplek en applicatie enerzijds en de verschillende bedrijfslocaties anderzijds. We geven u rust en zekerheid door de zorgen rondom ICT-infrastructuur van u over te nemen, zodat u zich kunt focussen werkplekken en applicaties.

Luna ondersteunt service desks door:

  • een robuuste ICT infrastructuur;
  • één aanspreekpunt voor technisch beheer door Luna;
  • u te laten focussen op de applicatie en werkplekondersteuning;
  • u zekerheid over de beschikbaarheid van vitale ICT voor een vast maandbedrag en met een helder SLA te bieden;
  • slim inkopen van resources CPU, RAM, HDD;
  • de ICT-infrastructuur en de bijkomende risico’s van u over te nemen.

IT Consultancy

U heeft de expertise om ICT-management van organisaties en instellingen op een hoger niveau te brengen. Dit kan uiteenlopen van een onderzoeks- en adviesrol tot een volledige uitwerking en implementatie van het advies. In een adviesrol heeft u de mogelijkheid uw opdrachtgever te verwijzen naar partners die opvolgend aan kwaliteitsadvies ook kwaliteit bieden in de uitwerking en implementatie. In een rol waarbij u het advies uitwerkt en implementeert, is het voor u en uw opdrachtgever van belang om te kunnen vertrouwen op de expertise van partners. Bedrijven die elk in hun eigen domein u van een hoogwaardige oplossingen kunnen voorzien. Luna is een gerenommeerde ISP die sinds 1995 partnerships en duurzame oplossingen bouwt. We streven als managed service provider naar continu hoge kwaliteit aansluitend op uw dienstverlening. Met Luna heeft u een ICT-partner die intensief met u samenwerkt om uw advies uit te werken in een op maat gemaakte oplossing voor uw opdrachtgever.