MKB+

Online applicaties (SaaS) worden snel omarmt door MKB door de inzichtelijke kostenstructuur. Luna ondersteunt deze vooruitstrevendheid en gedrevenheid graag. Wij maken Enterprise Class technologie toegankelijk met innovatieve oplossingen die bijdragen aan uw business continuity, zoals hosted exchange en remote back-up.

Luna levert continuïteit voor uw ICT en uw bedrijfskritische applicaties. We hebben geen standaardaanbod, maar stellen samen met u de juiste specifieke diensten samen. Zo heeft u een op maat gemaakte oplossing en SLA op basis van uw budget. Luna beheert de infrastructuur en ondersteunt uw ICT-personeel. Wat levert u dat op? Rust, omdat de infrastructuur uw zorg niet meer is.

De belangrijkste voordelen:

  • Centrale ICT-infrastructuur en beheer
  • Dataopslag in Nederland (ISO27001 / NEN7510)
  • All-in aanbod met vaste maandbedragen
  • Luna verzorgt dataverbinding op en tussen bedrijfslocaties
  • Lagere ICT-beheerkosten

Luna biedt ook werkplekken aan. Luna heeft kennis in en ervaring met het centraal aanbieden en beheren van werkplekken. Dit is met name interessant voor bedrijven met 50+ werkplekken. Hierdoor staan alle applicaties en bestanden centraal, wordt beheer eenvoudiger en is uw back-up altijd volledig en compleet verzorgd. IT-personeel binnen het bedrijf heeft geen omkijken naar de technische ondersteuning van de werkplekken en kan zich volledig richten op applicatie-inhoudelijke ondersteuning en ontwikkeling. Zeker bij bedrijven met meerdere locaties waarbij IT-personeel veel onderweg is, scheelt dat tijd en dus geld.

Referentiecase

“We zochten een bedrijf met dezelfde normen en waarden als Coolblue en kwamen uit bij Luna. Hun Rotterdamse mentaliteit en focus op de klantrelatie sluiten goed aan bij Coolblue.” – Jan Maarten Lems

Lek Habo vertrouwt op de beheerde internetdiensten van Luna. De router en redundante verbinding worden 24/7 door de experts van Luna (de Lunatics) in de gaten gehouden. Onze partners Mavim en AVS Spice maken gebruik van het VDI-platform van Luna. Mavim gebruikt deze voor applicatiehosting en een trainingsomgeving. AVS Spice gebruikt het VDI platform voor haar eigen werkplekken. Voor de volledige kantoorautomatisering van Benegas heeft Luna een compleet afgeschermde omgeving neergezet waarin verschillende applicatieservers en fileservers worden ontsloten via een terminal server. Deze is via het bedrijfsnetwerk te benaderen, maar Benegas wil de mogelijkheid hebben om bij een volledige uitwijk ook toegang te hebben van buitenaf. Luna verzorgt de toegang van buitenaf met RSA tokens. Voor Benegas is Luna de externe ICT partner die als een interne afdeling opereert.

Wilt u meer weten over deze zeer specifieke oplossingen of vrijblijvend een gesprek over de toegevoegde waarde van onze diensten voor uw bedrijf? Maak een afspraak met één van onze experts voor een vrijblijvende Luna ICT Scan.