Zorg

De zorg wordt steeds meer een marktplaats waarbij aanbieders en afnemers bij elkaar komen. Partijen zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartspraktijken en verzekeraars slaan continu een brug tussen zorgvraag en -aanbod. Deze brug wordt steeds vaker online geslagen en met mobiele apparaten wordt de afstand tussen zorgverlener en zorgbehoevende steeds kleiner.

Dat betekent automatisch dat gegevens over patiënten en cliënten digitaal worden opgeslagen en uitgewisseld. Voorheen bleven deze data bij de afzonderlijke zorgaanbieders en vond er nauwelijks uitwisseling plaats. Nu zorgaanbieders steeds meer data online uitwisselen is security belangrijk geworden. Luna biedt softwareontwikkelaars een hostingomgeving die data-integriteit en dataveiligheid garandeert. Onze NEN7510-gecertificeerde hosting is op hardwareniveau volledig redundant en verdeeld over twee geografisch gescheiden locaties.

Het platform is gevirtualiseerd met VMware wat de mogelijkheid biedt om “klein” te beginnen en de hostingomgeving mee te laten groeien met het succes van de software. We combineren test- en acceptatie-omgevingen met productie-omgevingen en bijpassende SLA’s. En tijdelijk meer capaciteit nodig voor een grote release is een kwestie van een telefoontje naar ons.